Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Πρωτότυπη διακόσμηση για πασχαλινά αυγά

paper_punched_easter_eggs
Εάν θέλεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου για τις ημέρες του Πάσχα με τα πιο σικ αυγά που έχεις δει ποτέ, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες του tutorial που βρήκαμε στο blog Nikki, in Stitches. Είναι ένα σχετικά εύκολο project που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα και εύκολα, αρκεί να έχεις συγκεντρώσει τα απαραίτητα υλικά. Αρχικά νομίζαμε οτι πρόκειται για αυγά διακοσμημένα με ύφασμα, όμως όχι είναι απλό χαρτί! Μάθε περισσότερα!Κατ΄αρχάς τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:

- Αυγά από αφρολέξ
- Διακοσμητικά χαρτιά σε χρώματα και σχέδια που σου αρέσουν
- Gadget που κάνει σχέδια στο χαρτί, εδώ αρκεί να κόβει κύκλους σε διάμετρο περίπου 1.5 εκ.
- Καρφίτσες (πολλές καρφίτσες)
- Κόλλα


Αφού συγκεντρώσεις τα υλικά σου μπορείς να αρχίσεις με το να κόβεις τα στρογγυλά κομμάτια από τα χαρτιά σου για να τα έχεις έτοιμα. Στη συνέχεια φέρε κοντά σου τις καρφίτσες γιατί θα τις χρειαστείς και ακολούθησε τις καταπληκτικές φωτογραφίες του Nikki, in Stitches για να καλύψεις το αυγό σου με τα κομμάτια. Οι φωτο-οδηγίες είναι τόσο λεπτομερείς που δύσκολα μπορεί να πάει κάτι στραβά.

Φτιάξε μπόλικα αυγά με διαφορετικά σχέδια και στόλισε με αυτά ένα μεγάλο μπωλ στο σαλόνι σου ή με μια κλωστή που θα στηρίξεις σε κάθε αυγό σου κρέμασέ τα από κάπου στον χώρο.

Κράτησέ τα όλη την άνοιξη και φύλαξέ τα και για του χρόνου!

Καλή επιτυχία!

Πηγή : http://www.ftiaxto.gr
          http://nikkiinstitches.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου